Skip to main content
zebrakom main

Ljubav, zlo i naopako

Ljubav, zlo i naopako

Opis

Najizrazitija osobina knjige priča Ljubav, zlo i naopako je njezina šarolikost i eklektičnost, a njezina najveća vrijednost je iznimno bogatstvo motiva, tema, diskurzivnih varijacija, asocijacija, referencija i citata.
Sve u knjizi okupljene priče obilato su garnirane akcijom, jezom, dinamikom i crnohumornom duhovitošću, tečno vođenih, uzbudljivih radnji punih neočekivanih obrata i zanimljivih fabularnih rješenja, no ne bez elemenata erotike i strave ali i satire i ironije.
Knjiga je to koja se obraća različitim vrstama publike - svojim intermedijalnim, citatnim i referencijalnim slojem zadovoljit će literarno osviještenu publiku, ali i recipijente koji su, poput autora knjige Denisa Peričića, zaljubljenici u pop-kulturu, rock glazbu, te holivudski film i strip.
Ali, više od svih, knjizi će se obradovati ljubitelji fantastične književnosti. Jer, osim što priče povezuje tematizacija ljubavi - mahom se radi o osujećenim, onemogućenim, tragičnim ljubavima - sve su to proze pisane u žanrovskom ključu i obogaćene posvetama velikanima književnog i filmskog žanra horora, te kultnim autorima različitih vrsta, podvrsta i izvedenica žanra fantastike.

Pin It

Info

Ime autora : Denis
Prezime autora : Peričić
Izdavač : Hena com
Godina izdanja : 2014
Grad : Zagreb

Zemlja : Hrvatska

Jezik : Croatian

Detalji

SKU : 13941
ISBN : 9789532590746
Serija : Biblioteka Nokaut, knj. 3
Izdanje : Prvo izdanje
Broj stranica : 178
Dimenzije : 21

Povezane knjige