Vedrana Rudan Vedrana Rudan

Vedrana Rudan rođena je u Opatiji 1949. godine. "Muškarac u grlu" je njezina dvanaesta knjiga. Proslavila se romanom "Uho, grlo, nož" (2002.) koji je do danas preveden na sedam jezika i dramatiziran na pozornicama u Hrvatskoj, Srbiji, Mađarskoj i Poljskoj, gdje igra već 11 godina. Roman "Dabogda te majka rodila" preveden je na makedonski, talijanski i poljski, krajem godine bit će objavljen u Americi, a predstava je u Hrvatskoj dobila nekoliko kazališnih nagrada. "Muškarac u grlu" u Sloveniji se već adaptira za kazalište. Predstavu će režirati poznati slovenski režiser Mare Bulc. Vedrana Rudan autorica je jednog od najčitanijih blogova na hrvatskom jeziku "Kako umrijeti bez stresa" koji je pogledan više od 10 milijuna puta.Živi u Rijeci sa suprugom i mačkom.

 
 • Zebrakom Greatest Selection of Books

  Best Selection of Books

  ZEBRAKOM is a company that cooperates with all publishers and institutions that publish books and magazines in Croatia. We offer the best possible selection of books and magazines from Croatia.

 • Book Selection

  Premium Service

  Our catalogs are a carefully chosen selection of the most important issues that are the result of years of experience and successful cooperation with our customers, and the ability to identify their interests and needs.
  We can offer editions from areas that you are particularly interested in, including titles that are not in our catalogs, and would be glad to respond to any request.

 • MARC 21

  MARC 21 Ready

  One of our special services is the ability to send MARC 21 records when choosing offered issues and purchases.

Contact Us

tel.: +385 1 3668 993
fax: +385 1 3668 993
mob: +385 99 526 5225
email: info@zebrakom.hr

Mailing Address

Zebra Komunikacije d.o.o.
Dubašnička ulica 12
10000 Zagreb
Croatia
OIB: 09013556066