Mirela Holy Mirela Holy

Rođena je u Zagrebu 1971., otac joj je rođen u Češkoj. Osnovnu školu završila je u Zagrebu, kao i srednju, Školu za primijenjenu umjetnost u Zagrebu, smjer odjevna dizajnerica.[3] Završila je Filozofski fakultet u Zagrebu i stekla doktorat iz područja humanističkih znanosti.

U Narodnom sveučilištu Dubrava bila je voditeljica akcija i manifestacija od 1999. godine. Nakon dvije godine prelazi u Ministarstvo zaštite životne sredine i prostornog planiranja gdje je kao pripravnica, tajnica Kabineta ministra i stručna suradnica radila do 2005. godine. Sljedeće tri godine provela je u Maksima komunikacijama iz Zagreba gdje je bila voditeljica projekata, a kasnije i izvršna direktorica.

Objavila je nekoliko stručnih radova i dvije knjige: Apokalipsa (1991.) i Mitski aspekti ekofeminizma (2007.). Članica je Hrvatske udruge za odnose s javnošću i Hrvatskog etnološkog društva.

Govori engleski i španjolski jezik. Aktivno se zauzima za rješavanje pitanja ravnopravnosti spolova, te ekoloških pitanja i prava svih manjina.

 
 • Zebrakom Greatest Selection of Books

  Best Selection of Books

  ZEBRAKOM is a company that cooperates with all publishers and institutions that publish books and magazines in Croatia. We offer the best possible selection of books and magazines from Croatia.

 • Book Selection

  Premium Service

  Our catalogs are a carefully chosen selection of the most important issues that are the result of years of experience and successful cooperation with our customers, and the ability to identify their interests and needs.
  We can offer editions from areas that you are particularly interested in, including titles that are not in our catalogs, and would be glad to respond to any request.

 • MARC 21

  MARC 21 Ready

  One of our special services is the ability to send MARC 21 records when choosing offered issues and purchases.

Contact Us

tel.: +385 1 3668 993
fax: +385 1 3668 993
mob: +385 99 526 5225
email: info@zebrakom.hr

Mailing Address

Zebra Komunikacije d.o.o.
Dubašnička ulica 12
10000 Zagreb
Croatia
OIB: 09013556066