Dina Ivan Dina Ivan

Dina Ivan rođena je 10. rujna 1974. u Zagrebu. Njezine izložbe fotografija Minority i Gola subjektivnost postavljene su u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Puli, Dubrovniku, Glurnsu (Južni Tirol) i Beču, a njezini performansi Prolazak kroz Zid, Zazivanje Boga u galeriji i Zazivanje Boga u spilji osim u spomenutim gradovima izvedeni su i u Mađarskoj (Farkaskő, u spilji).
Za djecu i odrasle, studente i učitelje vodi radionice nenasilne komunikacije kroz umjetnost na kojima progovara o diskriminaciji radeći izravno s diskriminiranim skupinama.

Na doktorskom studiju u Klagenfurtu zaokupljena je problematikom povezivanja umjetnosti, edukacije i znanosti. Paralelno je na završnoj godini psihoterapijske Škole kibernetike i sistemske terapije u Rijeci. Kao freelancer godinama se bavila novinarstvom pišući u redakcijama kulture, ponajviše o fotografiji, ali i o politici, ekonomiji osiguranjima, psihologiji i komunikologiji. Bavila se i istraživačkim novinarstvom. Surađivala je s tridesetak dnevnih, tjednih i mjesečnih publikacija. Bila je urednica i autorica radijske emisije Cross borders na radiju Agora u Klagenfurtu. U časopisu Tema objavljivala je pjesme i bajke.

 
 • Zebrakom Greatest Selection of Books

  Best Selection of Books

  ZEBRAKOM is a company that cooperates with all publishers and institutions that publish books and magazines in Croatia. We offer the best possible selection of books and magazines from Croatia.

 • Book Selection

  Premium Service

  Our catalogs are a carefully chosen selection of the most important issues that are the result of years of experience and successful cooperation with our customers, and the ability to identify their interests and needs.
  We can offer editions from areas that you are particularly interested in, including titles that are not in our catalogs, and would be glad to respond to any request.

 • MARC 21

  MARC 21 Ready

  One of our special services is the ability to send MARC 21 records when choosing offered issues and purchases.

Contact Us

tel.: +385 1 3668 993
fax: +385 1 3668 993
mob: +385 99 526 5225
email: info@zebrakom.hr

Mailing Address

Zebra Komunikacije d.o.o.
Dubašnička ulica 12
10000 Zagreb
Croatia
OIB: 09013556066