Danijel Tatić Danijel Tatić

Danijel Tatić (Pula, 3. svibnja 1976.) diplomirao je povijest na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli. Na Odjelu za humanističke znanosti obranio je diplomski rad pod nazivom "Naša Sloga o općehrvatskim skupovima i njihovom nacionalno integracijskom značaju". Od 2012. godine suradnik je VP-a, magazina za vojnu povijest, u kojemu je objavio niz članaka iz povijesti Ratne luke Pula. S kolegom Zvonimirom Despotom objavio je zatim knjigu "Ideja Velike Srbije".

Na Večernjakovoj blogosferi piše blog pod nazivom "Malleus maleficarum" u kojemu se bavi temama iz povijesti religija. Sve to, i pisanje za VP i ljubav prema knjigama, donijelo je i preseljenje u Zagreb. Bio je to novi i privatni i profesionalni izazov. Počeo je raditi kao izvršni urednik u nakladničkoj kući Despot Infinitus, ali je i nastavio pisati.

 
 • Zebrakom Greatest Selection of Books

  Best Selection of Books

  ZEBRAKOM is a company that cooperates with all publishers and institutions that publish books and magazines in Croatia. We offer the best possible selection of books and magazines from Croatia.

 • Book Selection

  Premium Service

  Our catalogs are a carefully chosen selection of the most important issues that are the result of years of experience and successful cooperation with our customers, and the ability to identify their interests and needs.
  We can offer editions from areas that you are particularly interested in, including titles that are not in our catalogs, and would be glad to respond to any request.

 • MARC 21

  MARC 21 Ready

  One of our special services is the ability to send MARC 21 records when choosing offered issues and purchases.

Contact Us

tel.: +385 1 3668 993
fax: +385 1 3668 993
mob: +385 99 526 5225
email: info@zebrakom.hr

Mailing Address

Zebra Komunikacije d.o.o.
Dubašnička ulica 12
10000 Zagreb
Croatia
OIB: 09013556066