Please enter the email address for your account. A verification code will be sent to you. Once you have received the verification code, you will be able to choose a new password for your account.

 • Područje bez signala

  Područje bez signala

  U gradić N., zabačen i devastiran, dolaze dvojica likova i bude nadu – to je ulaz u Područje bez signala u kojem se, kao i u prethodnom Perišićevom romanu Naš čovjek na terenu, spaja lokalno i globalno u priču koja će vas istovremeno nasmijati, ali i protresti.

  ...Show Details

  Read more

 • Hoćemo li sutra u kino?

  Hoćemo li sutra u kino?

  Slaven predaje geografiju u jednoj zagrebačkoj gimnaziji, slabo zarađuje, majka ga tlači, ne poštuju ga ni kolege ni učenici, a uz sve to čini mu se da ga supruga vara s kolegom s posla. Sumnja ga izjeda pa je počinje uhoditi i preispitivati cijeli svoj život. To je inicijalna...Show Details

  Read more

 • Likovna scena međuratne Rijeke

  Likovna scena međuratne Rijeke

  Knjiga Likovna scena međuratne Rijeke predstavlja međuratnu likovnu scenu Rijeke u vrijeme od odlaska D’Anuncija do početka Drugog svjetskog rata (1920.-1940.)

  Show Details

  Read more

 • Neomitologizam u kulturi 20. i 21. stoljeća

  Neomitologizam u kulturi 20. i 21. stoljeća

  Autori su se u zborniku Neomitologizam u kulturi 20. i 21. stoljeća usredotočili na opća, fundamentalna pitanja neomitologije (odnos mita i znanosti, opozicija neomit/diskurs, problem hibridnih formi u suvremenoj kulturi), na povijesno-kulturna pitanja mehanizama novih značenja suvremenoga...Show Details

  Read more

 • Zebrakom Greatest Selection of Books

  Best Selection of Books

  ZEBRAKOM is a company that cooperates with all publishers and institutions that publish books and magazines in Croatia. We offer the best possible selection of books and magazines from Croatia.

 • Book Selection

  Premium Service

  Our catalogs are a carefully chosen selection of the most important issues that are the result of years of experience and successful cooperation with our customers, and the ability to identify their interests and needs.
  We can offer editions from areas that you are particularly interested in, including titles that are not in our catalogs, and would be glad to respond to any request.

 • MARC 21

  MARC 21 Ready

  One of our special services is the ability to send MARC 21 records when choosing offered issues and purchases.

Contact Us

tel.: +385 1 3668 993
fax: +385 1 3668 993
mob: +385 99 526 5225
email: info@zebrakom.hr

Mailing Address

Zebra Komunikacije d.o.o.
Dubašnička ulica 12
10000 Zagreb
Croatia
OIB: 09013556066