CroBook - Croatian Books Promotion & Distribution Worldwide - Zebrakom
 
 • Dodir teksta

  Dodir teksta

  Ne lobirajući ni za koga, ne podliježući aktualnim trendovima, ali bivajući u suglasju s modernitetom, prepoznajući uvijek najbolje u sveukupnoj hrvatskoj književnoj produkciji, kritičarka Helena Sablić Tomić, uz ugledna i provjerena imena, afirmirala je i mnoge nove, mlade pisce koji...Show Details

  Read more

 • Makedonija u balkanskoj bačvi baruta (1850-1913)

  Makedonija u balkanskoj bačvi baruta (1850-1913)

  Autor analizira povijesne, zemljopisne i religijske uvjete koji su u periodu od 1850.-1913. u Makedoniji, na čiji su teritorij pretendirale susjedne države, doveli do nasline promjene granica te stradanja i protjerivanja makedonskog stanovništva.

  Show Details

  Read more

 • Kratka povijest knjižnica i nakladnika

  Kratka povijest knjižnica i nakladnika

  "Kratka povijest knjižnica i nakladnika" Ivane Hebrang Grgić povijesni je pregled napisan u dobroj tradiciji pisaca hrvatske, kao i inozemne kulturne povijesti, kao što su primjerice Aleksandar Stipčević ili Martyn Lyons. Takva kulturnopovijesna praksa ciljano, kronološko–problemski, i...Show Details

  Read more

 • Skupno osmišljeno kazalište

  Skupno osmišljeno kazalište

  U kazalištu koje više ne govori o jedinstvenoj publici nego o različitim publikama s posebnim potrebama, interesima i mogućnostima, ideja zajedništva kakvu su iznjedrile šezdesete i sedamdesete godine prošlog stoljeća postala je neodrživim anakronizmom.

  Skupno osmišljavanje,...Show Details

  Read more

 • Zebrakom Greatest Selection of Books

  Best Selection of Books

  ZEBRAKOM is a company that cooperates with all publishers and institutions that publish books and magazines in Croatia. We offer the best possible selection of books and magazines from Croatia.

 • Book Selection

  Premium Service

  Our catalogs are a carefully chosen selection of the most important issues that are the result of years of experience and successful cooperation with our customers, and the ability to identify their interests and needs.
  We can offer editions from areas that you are particularly interested in, including titles that are not in our catalogs, and would be glad to respond to any request.

 • MARC 21

  MARC 21 Ready

  One of our special services is the ability to send MARC 21 records when choosing offered issues and purchases.

Contact Us

tel.: +385 1 3668 993
fax: +385 1 3668 993
mob: +385 99 526 5225
email: info@zebrakom.hr

Mailing Address

Zebra Komunikacije d.o.o.
Dubašnička ulica 12
10000 Zagreb
Croatia
OIB: 09013556066